هنر آشپزي آدرس وب سایت
صفحه اول تالار صفحه اول تالار > قنادي > شيريني تر
  پست هاي جديد پست هاي جديد RSS Feed: خامه فرم گرفته و کرم شانتی
  FAQ FAQ  جستجوي تالار   تقويم   ثبت نام ثبت نام  ورود ورود

خامه فرم گرفته و کرم شانتی

پاسخ به پست پاسخ به پست صفحه  123 36>
نويسنده
متن پيام / مشاهده پست هاي خوانده نشده
mitrapoupel مشاهده ليست
كاربر جديد
كاربر جديد

وضعيت آنلاين: آفلاين
تنظيمات پست تنظيمات پست   نقل قول mitrapoupel نقل قول  پاسخ به پستپاسخ لینک مستقیم این پست موضوع: خامه فرم گرفته و کرم شانتی
    ارسال شده: 28 Jan 2009 در 9:57 ق.ظ
با سلام وخسته نباشيدبراي زحمات بي دريغتان.طريقه درست كردن خامه فرم گرفته براي كيك وشيريني را ميخواستم.باتشكرفراوان از شماTongue

ويرايش توسط Mohsen - 28 Jan 2009 در 11:05 ق.ظ
برگشت به بالا
parvaz مشاهده ليست
كاربر ارشد
كاربر ارشد

شهر/کشور: تبریز
تنظيمات پست تنظيمات پست   نقل قول parvaz نقل قول  پاسخ به پستپاسخ لینک مستقیم این پست ارسال شده: 04 Feb 2009 در 9:30 ق.ظ
معمولاً فرم دادن خامه های پاستوریزه معمولی سخته چون میزان چربی این خامه ها در مقایسه با خامه قنادی کمتره. ولی اگه یه کم حوصله به خرج بدین باز هم میشه یه کارایی کرد. به ازای هر 250گرم خامه 4 قاشف سوپخوری شکر اضافه کرده و کمی هم وانیل بیافزایید و حسابی مخلوط کنید (با همزن معمولی) بعد تو فریز بذارین تا کاملا منجمد بشه . خامه منجمد تا مدت ها تو فریز قابل نگهداری هست. بعد خامه منجمد رو از فریزر در بیارین و منتظر بشین کمی یخش باز بشه تا بتونین با دور کند همزن مخلوطش کنین . بعد از مدتی که یخ خامه کامل باز شد از دور تند استفاده کنین و اونقدر بزنین که خامه فرم بگیره.
البته من معمولاً به جای این همه زحمت تو کیک ها و دسر هام از کرم شانتی که خیلی ارزون وباصرفه و کم کالریه استفاده میکنم. کرم شانتی هم ایرانی و هم ترکیه در بازار هست. انتخابش به بودجه شما بستگی داره.
زندگی گرمی دلهای به هم پیوسته است، تا در آن دوست نباشد همه درها بسته است... دست یکدیگر را بفشاریم به مهر، جام دلهامان را مالامال از یاری، غمخواری بسپاریم به هم ...
برگشت به بالا
sada مشاهده ليست
كاربر ارشد
كاربر ارشد

شهر/کشور: قزوین
تنظيمات پست تنظيمات پست   نقل قول sada نقل قول  پاسخ به پستپاسخ لینک مستقیم این پست ارسال شده: 15 Feb 2009 در 6:01 ب.ظ
من همیشه برای فرم دادن به خامه ابتدا خامه و ظرفی را که میخواهم خامه را در آن بزنم داخل فریزر میذارم برای نیم ساعت سپس با همزن برقی خامه را میزنم.و کم کم که در حال فرم گرفتن است پودر شکر را اضافه میکنم که برای هر 200 گرم خامه 3 قاشق سر صاف پودر شکر میریزم . البته اگه از خامه های پاستوریزه استفاده میکنیم باید بعد از باز کردن جعبه تمام آبی که روی آن جمع شده خارج کنیم بعد در فریزر قرار دهیم .
یادت باشه وقتی موفقی که با آجرهایی که دیگرون به طرفت پرت می کنند یه خونه محکم برای خودت بسازی...
برگشت به بالا
toranj مشاهده ليست
كاربر ارشد
كاربر ارشد

شهر/کشور: rasht
تنظيمات پست تنظيمات پست   نقل قول toranj نقل قول  پاسخ به پستپاسخ لینک مستقیم این پست ارسال شده: 16 Feb 2009 در 5:26 ق.ظ
سلام کرم شانتی رو از کجا میشه تهیه کرد؟
ممنون
برگشت به بالا
parvaz مشاهده ليست
كاربر ارشد
كاربر ارشد

تنظيمات پست تنظيمات پست   نقل قول parvaz نقل قول  پاسخ به پستپاسخ لینک مستقیم این پست ارسال شده: 16 Feb 2009 در 6:23 ق.ظ
تو تمام لوازم قنادی فروشی ها موجوده .مارک ایرانیش ( هانی کو) و مارک ترکیه ( کنتون) هستش. ولی نمیتونم نگم که ترکیه اش خیلی خوشمزه تره و در سه طعم کاکائو و توت فرنگی و وانیلی هم موجوده. من خودم به طعم وانیلیش کمی نسکافه هم اضافه میکنم که طعم خیلی عالی پیدا میکنه. اگه نوع ایرانیش رو تهیه کردین توصیه میکنم خودتون کمی هم پودر شکر و وانیل اضافه کنین چون نوع ایرانیش خیلی کم شیرینه.

ويرايش توسط parvaz - 16 Feb 2009 در 6:24 ق.ظ
زندگی گرمی دلهای به هم پیوسته است، تا در آن دوست نباشد همه درها بسته است... دست یکدیگر را بفشاریم به مهر، جام دلهامان را مالامال از یاری، غمخواری بسپاریم به هم ...
برگشت به بالا
amh1365 مشاهده ليست
كاربر عادي
كاربر عادي

شهر/کشور: lمشهد
تنظيمات پست تنظيمات پست   نقل قول amh1365 نقل قول  پاسخ به پستپاسخ لینک مستقیم این پست ارسال شده: 18 Feb 2009 در 4:53 ق.ظ

با سلام اگه به لوازم قنادی های معتبر مراجعه کنید خامه های بسته بندی شده تحت عنوان خامه قنادی پیدا میکنید که شیرین شده هستند آنها در فریزر تا زمان مصرف نگه دارید بعد مقدار لازم رو هر دفعه توی یک ظرف بریزید ظرف روی یخ بذارین و با درجه تند همزن به مدت 10یا 15 دقیقه بزنید.

برگشت به بالا
Mohsen مشاهده ليست
گروه مديران
گروه مديران

شهر/کشور: ايران
تنظيمات پست تنظيمات پست   نقل قول Mohsen نقل قول  پاسخ به پستپاسخ لینک مستقیم این پست ارسال شده: 21 Feb 2009 در 1:24 ق.ظ
ارسال كننده ISSI
میخواستم بدونم کرم شانتین چیست و از کجا میتوان تهیه کرد؟
ممنون دوستان عزیزم

ويرايش توسط Editor - 25 Sep 2009 در 12:15 ب.ظ
Webmaster of Honar_Ashpazi Website
برگشت به بالا
parvaz مشاهده ليست
كاربر ارشد
كاربر ارشد

تنظيمات پست تنظيمات پست   نقل قول parvaz نقل قول  پاسخ به پستپاسخ لینک مستقیم این پست ارسال شده: 21 Feb 2009 در 9:20 ق.ظ
همون طور که در بخش شیرینی های تر نیز گفتم کرم شانتی یا شانتین یا شانتیه در واقع پودر خامه ای است که با انواع قوام دهنده ها و پودر قند مخلوط شده است و لذا کاربرد بسیار آسانی دارد. هم با آب و هم با شیر قابل تهیه است یعنی محتوی پاکت را در مقدار مورد نیاز ذکر شده آب یا شیر ریخته و در حد یکی دو دقیقه هم میزنیم . این کرم جایگزین بسیار مناسبی برای خامه قنادی بوده و کالری آن هم به مراتب کمتر است.و در تمام فروشگاههای لوازم قنادی قابل تهیه است . هم ایرانی و هم ساخت کشور ترکیه آن موجود است که طبعاً نوع ترک آن بهتر و خوش طعم تر می باشد. و به نوع ایرانی برای بهتر کردن طعم میتوان وانیل و پودر شکر افزود.
برگشت به بالا
sonia مشاهده ليست
كاربر عادي
كاربر عادي

شهر/کشور: شيراز
تنظيمات پست تنظيمات پست   نقل قول sonia نقل قول  پاسخ به پستپاسخ لینک مستقیم این پست ارسال شده: 23 Feb 2009 در 3:19 ب.ظ

سلام

لطفا اگر كسي تا حالا از پودر خامه استفاده كرده توضيح بده با چه روشي ميشه ازش استفاده كرد واين كه آيا قابل مقايسه با خامه قنادي هست؟
برگشت به بالا
sonia مشاهده ليست
كاربر عادي
كاربر عادي

شهر/کشور: شيراز
تنظيمات پست تنظيمات پست   نقل قول sonia نقل قول  پاسخ به پستپاسخ لینک مستقیم این پست ارسال شده: 23 Feb 2009 در 3:21 ب.ظ
پرواز جان معلومه كه شما خيلي با تجربه اي اين كرم شانتي به صورت آماده موجود هست يا نيمه آماده هست و آيا براي پوشش كيك مناسبه؟
برگشت به بالا
 پاسخ به پست پاسخ به پست صفحه  123 36>

رفتن به انجمن مجوز تالار مشاهده ليست